Adopteer orang-oetan weesje Cantik

Adopteer orang-oetan weesje Cantik

Kleine Cantik had al veel doorgemaakt, voordat ze bij ons kwam. Haar vacht was vaal en dun geworden, en de blik in haar ogen verraadde dat zij in haar nog korte leven al veel narigheid had gezien. Waarschijnlijk heeft ze lange tijd in een kleine kooi gezeten.

Sinds wij Cantik onder onze hoede hebben genomen, gaat het al een stuk beter met haar. Haar vacht wordt mooier en ze krijgt steeds meer zelfvertrouwen. Ook speelt ze graag met de andere orang-oetans in onze bosschool. Bij ons krijgt ze de opvoeding die ze nodig heeft om later weer te overleven in het wild.

Adopteer Cantik en help haar groot en sterk te worden! Zo kan ze, dankzij jou, op een dag aan haar haar lange armen door het oerwoud slingeren?

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je van ons een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Cantik. Ook houden we je op de hoogte van Cantiks voortgang. Tweemaal per jaar krijg jij een uniek inzichtje in haar leven middels een speciale nieuwsbrief. Nieuws vanuit de WOUDSCHOOL, direct bij jou!

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun help je Cantik vandaag nog aan een beter leven!

Adopteer Cantik nu


Als adoptieouder geef je Cantik een tweede kans in het leven. Help jij haar groot en sterk te worden?

Loading...