Adopteer orang-oetan weesje Gonda

Adopteer orang-oetan weesje Gonda

Gonda woonde in huis bij een gezin op Borneo. Volgens de familie was hij gevonden op een palmolieplantage. Zijn moeder lag dood naast hem. Het gezin ving het orang-oetan weesje op. Met de beste bedoelingen, maar zonder kennis over wat kleine een orang-oetan nodig heeft. Hij werd behandeld als een mensenbaby. Gelukkig mochten wij hem redden en de zorg bieden die hij nodig heeft.

Gonda woont nu in onze WOUDSCHOOL op Borneo. Deze opvang is speciaal opgezet voor orang-oetan weesjes. Onze gespecialiseerde verzorgers leren de jonge apen hoe ze zich als echte orang-oetans moeten gedragen. Onder begeleiding van surrogaatmoeders, leert hij hoe hij in bomen kan klimmen en zelf voedsel te vinden. Gonda zal nog enkele jaren begeleid worden, tot hij groot en sterk genoeg is om te overleven in het wild.

Adopteer Gonda en draag bij aan zijn verzorging! Help mee en zorg dat hij op een dag weer vrij door het oerwoud kan slingeren.

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je van ons een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Gonda. Ook houden we je op de hoogte van Gonda's voortgang. Tweemaal per jaar krijg jij een uniek inkijkje in zijn leven middels een speciale nieuwsbrief. Nieuws vanuit de WOUDSCHOOL, direct bij jou!

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun help je Gonda vandaag nog aan een beter leven!

Adopteer Gonda nu


Als adoptieouder geef je Gonda een tweede kans in het leven. Help jij hem groot en sterk te worden?

Loading...