Adopteer orang-oetan Tegar van VIER VOETERS

Adopteer orang-oetan Tegar

Tegar was moederziel alleen in het bos van Borneo. Gelukkig vond een boer hem. Toen de jonge orang-oetan in onze opvang aankwam, was hij in slechte staat. Hij had meerdere wonden en littekens op zijn kleine lijfje. Hij was bang en zijn gedrag maakte duidelijk dat hij past kortgeleden van zijn moeder was gescheiden.

Gelukkig bloeide Tegar onder onze hoede al snel op. Zijn naam betekent ‘de dappere’, en die naam maakte hij al snel waar. Hij kreeg vertrouwen in zijn menselijke surrogaatmoeders en leerde snel. Inmiddels beschikt hij al over veel goede bosvaardigheden. De kans op een succesvolle uitzetting is dus groot!

Tot hij ooit kan worden uitgezet in het wild, moet Tegar nog veel leren. Bij ons zal hij jarenlang de zorg en de lessen krijgen die hij nodig heeft om later weer zelf door het oerwoud te kunnen slingeren.

Adopteer Tegar en help bij zijn nieuwe leven in onze WOUDSCHOOL! Samen zorgen we ervoor dat hij groot en sterk genoeg wordt om weer in het wild te kunnen leven.

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je van ons een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Tegar. Ook houden we je op de hoogte van Tegars voortgang. Tweemaal per jaar krijg jij een uniek inkijkje in zijn leven middels een speciale nieuwsbrief. Nieuws vanuit de WOUDSCHOOL, direct bij jou!

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun help je Tegar vandaag nog aan een beter leven!

Adopteer Tegar nu


Als adoptieouder geef je Tegar een tweede kans in het leven. Help jij hem groot en sterk te worden?

Loading...