Adopteer berendrieling Ema, Oska & Ron van VIER VOETERS

Adopteer berendrieling Ema, Oska & Ron van VIER VOETERS

Ema was slechts drie weken oud, toen ze door een familie in Kosovo werd gekocht. Ze werd illegaal in hun appartement gehouden. Ema konden we redden. Niet lang daarna, ontdekten we nog twee berenwelpen: Oska en Ron. Na onderzoek bleek dat ze broers en zus zijn.

De berenbaby's waren nog maar zes weken oud, toen we ze opvingen in de VIER VOETERS berenopvang in Prishtina. De beertjes waren angstig en sterk verzwakt. Dankzij de professionele zorg van onze dierverzorgers hebben ze het nare begin van hun leven overleefd. Helaas waren de beertjes zó gericht op mensen, dat we ze niet meer vrij kunnen laten in het wild. Maar het gaat goed met het vrolijke stel. Ze leven een mooi en zorgeloos bestaan in ons BERENWOUD Prishtina. Ze doen alles samen – zie je één van de drie? Dan zie je de andere twee ook meteen.


Adopteer deze drieling en draag bij aan hun nieuwe, mooie berenleven.

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je van ons een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Lili. Ook houden we je op de hoogte van Lili's avonturen met Lulu en Lac. Meerdere keren per jaar krijg jij een uniek inkijkje in hun leven middels een speciale nieuwsbrief. Nieuws vanuit het BERENWOUD, direct bij jou!

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun draag je bij aan de verzorging en het verblijf van de drieling in onze berenopvang, waar ze samen gelukkig oud mogen worden. 

Adopteer de berendrieling nu


Na een moeilijk begin in het leven, zijn Ema, Oska en Ron nu blije beren. Onafscheidelijk spelen, klimmen en graven ze erop los. Help jij bij de verzorging van dit vrolijke stel? Word adoptieouder!

Loading...