Adopteer beer Lili van VIER VOETERS

Adopteer beer Lili van VIER VOETERS

Lili werd illegaal gehouden op één van de vele galbeerboerderijen in Vietnam. Daar is ze misbruikt als galbeer. Littekenweefsel laat zien dat er gal bij haar afgetapt is, terwijl zij nog ontzettend jong was.

Lili werd samen met haar zus Lulu en broer Lac gered van deze vreselijke omstandigheden en naar ons BERENWOUD Ninh Binh gebracht. Sinds 2019 hebben de drie beren daar een heerlijk leven in een natuurlijke omgeving. Ze genieten van hun vrijheid, krijgen goed en lekker eten en kunnen wandelen en spelen in het frisse, groene gras.

In onze berenopvang mogen Lili en haar broer en zus hun leven zorgeloos leiden. Ze krijgen daar eindelijk alle zorg, aandacht en liefde die ze zo ontzettend verdienen.

Adopteer Lili en draag bij aan haar nieuwe, mooie leven in ons BERENWOUD. Steun jij Lili, Lulu en Lac?

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je van ons een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Lili. Ook houden we je op de hoogte van Lili's avonturen met Lulu en Lac. Meerdere keren per jaar krijg jij een uniek inkijkje in hun leven middels een speciale nieuwsbrief. Nieuws vanuit het BERENWOUD, direct bij jou!

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun draag je bij aan Lili's nieuwe leven, die ze samen met zus Lulu en broer Lac mag spenderen.

Adopteer Lili nu


Na een leven vol misbruik, heeft Lili nu een heerlijk leven. Samen met haar zus Lulu en broer Lac klimt, graaft en speelt ze erop los. Help jij bij de verzorging van deze beren? Word adoptieouder!

Loading...