Adopteer beer Michal

Adopteer beer Michal

Lili werd illegaal gehouden op één van de vele galbeerboerderijen in Vietnam. Daar is ze misbruikt als galbeer. Littekenweefsel laat zien dat er gal bij haar afgetapt is, terwijl zij nog ontzettend jong was.

VIER VOETERS kon Michal uit zijn treurige cel bevrijden. Hij woont nu in BERENWOUD Müritz, waar hij zichtbaar is opgebloeid. Hij baddert graag, graaft holen en lijkt van zijn handicap geen last te hebben. Sinds 2013 deelt hij een verblijf met berin Tapsi. Samen zijn ze net een getrouwd stel – waarbij Tapsi duidelijk de broek aan heeft!

Adopteer Michal en draag bij aan zijn nieuwe, mooie berenleven.

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je van ons een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Michal. Ook houden we je op de hoogte van Michals avonturen met Tapsi. Meerdere keren per jaar krijg jij een uniek inzichtje in zijn leven middels een speciale nieuwsbrief. Nieuws vanuit het BERENWOUD, direct bij jou!

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun draag je bij aan Michals nieuwe leven, die hij samen met berin Tapsi mag spenderen.

Adopteer Michal nu


Na een leven in een vreselijk verblijf, heeft Michal nu een heerlijk leven. Samen met zijn berenvriendin Tapsi zwemt, graaft en speelt hij erop los. Zijn vierde poot lijkt hij niet eens te missen. Help jij bij de verzorging van deze bijzondere beer? Word adoptieouder!

Loading...