Adopteer hond Kaya

Adopteer hond Kaya

Aan haar lot overgelaten, zonder voedsel of water. Zo troffen voorbijgangers Kaya aan op een verlaten industrieterrein in Bulgarije. Gelukkig brachten ze haar naar het gemeentelijke asiel.

Haar vriendelijke karakter werd in het asiel meteen opgemerkt. Haar verzorgers namen daarom contact met ons op. Kaya zou misschien geschikt zijn als therapiehond in ons AAI-programma (Animal Assisted Intervention). VIER VOETERS-collega Petya haalde Kaya uit het asiel en werd tevens haar nieuwe eigenaar en verzorger.

Kaya was de eerste weken bij haar nieuwe baasje erg terughoudend. Maar met veel geduld en aandacht bloeide ze op. Ze kreeg vertrouwen in de mensen. Na het succesvol afronden van de opleiding tot therapiehond, begon Kaya met de ondersteuning van therapiesessies en helpt zo jongvolwassenen die kampen met verslavingsproblemen.

Adopteer Kaya en draag bij aan haar nieuwe leven als hulphond! Help Kaya tal van jongeren te helpen! 

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je:

  • Een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Kaya.
  • Meerdere keren per jaar een speciale nieuwsbrief met een uniek inzichtje in haar leven.

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun draag je bij aan de verzorging en successen van Kaya.

Adopteer Kaya nu


Kaya laat zien dat zwerfhonden niet alleen lief en mooi zijn, maar ook écht een verschil kunnen maken. Als adoptieouder maak jij ook het verschil. Help jij Kaya in haar nieuwe leven als therapiehond?

Loading...