Adopteer leeuw Bobby

Adopteer leeuw Bobby

Zijn gehavende neus is nog steeds een verdrietig aandenken aan zijn verleden. Bobby werd gehouden in Safari Park Zoo Fier in Albanië. Een privédierentuin die bekend stond als ‘Europa’s slechtste dierentuin’. In 2019 konden we hem een mooi nieuw leven bieden in onze Nederlandse opvang voor grote katachtigen, FELIDA.

Het is duidelijk dat Bobby veel narigheid heeft doorstaan in zijn leven. Hij had tandproblemen en een ernstige urineweginfectie. Hoewel we deze problemen konden verhelpen, bleken zijn nieren al aangetast te zijn met nierfalen als gevolg. Helaas kan dit niet herstellen, maar we ondersteunen Bobby met medicatie om hem een zo goed mogelijk leven te bieden.

Adopteer Bobby en help bij zijn intensieve verzorging!

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je van ons een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Bobby. Ook houden we je op de hoogte van Bobby's leven. Meerdere keren per jaar krijg jij een uniek inzichtje in zijn leven middels een speciale nieuwsbrief. Nieuws vanuit FELIDA, direct bij jou!

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun draag je bij aan Bobby's opvang en verzorging.

Adopteer Bobby nu


Bobby was ziek en kwetsbaar toen we hem redden. Hij heeft van ver moeten komen. Help jij hem bij zijn nieuwe leven, zodat hij alle zorg blijft krijgen die hij verdient? Word adoptieouder!

Loading...