Adopteer leeuwin Elza

Adopteer leeuwin Elza

Elza werd de eerste vier jaar van haar leven gehouden als huisdier. Daarna zat ze in een veel te kleine kooi. In 2021 konden we Elza uit deze zeer ongeschikte omstandigheden halen en naar onze opvang voor grote katachtigen in Friesland brengen.

En daar, in FELIDA, wordt nu goed gezorgd voor deze gevoelige leeuwin. De eerste dagen bleef ze het liefst veilig in haar binnenverblijf. Maar dankzij genoeg zorg durfde ze uiteindelijk stapje voor stapje ook de buitenwereld te verkennen. Het duurde niet lang tot Elza opbloeide en zich thuis begon te voelen.

Adopteer Elza en help haar een zelfverzekerde leeuwin te worden!

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS-dier? Dan ontvang je van ons een persoonlijk VIER VOETERS-adoptiecertificaat, in dit geval met een mooie foto van Elza. Ook houden we je op de hoogte van Elza's leven. Tweemaal per jaar krijg jij een uniek inkijkje in haar leven middels een speciale nieuwsbrief. Nieuws vanuit FELIDA, direct bij jou!

VIER VOETERS redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun draag je bij aan Elza's opvang en verzorging.

Adopteer Elza nu


Elza was angstig en schuw toen we haar redden. Maar met de gespecialiseerde zorg bij FELIDA, krijgt ze steeds meer zelfvertrouwen en bloeit ze beetje bij beetje op. Help jij haar bij haar nieuwe leven, zodat ze de juiste behandeling krijgt en haar trauma's kan overwinnen? Word adoptieouder!

Loading...