Red honden en katten van de slachthuizen met een donatie

Red honden en katten van  slachthuizen met een donatie

Een markt vol kleine hokken. Honderden opeengestapelde honden en katten in de broeiende hitte, zonder voedsel en water. Eén voor één worden de dieren op beestachtige wijze geslacht.

De manieren verschillen, maar ze zorgen allemaal voor een lange lijdensweg. Sommige worden met een stok op hun kop geslagen. Andere worden opgehangen, verbrand of ondergedompeld in kokend water.

Deze nachtmerrie is in Zuidoost-Azië de harde realiteit. Hier worden jaarlijks naar schatting meer dan 30 miljoen honden en katten geslacht. Onschuldige zwerfdieren worden van straat geplukt en geliefde huisdieren worden gestolen uit achtertuinen. Opgesloten in kleine kooien of vastgebonden in zakken worden ze vervoerd. Sommige dieren halen de eindbestemming niet eens door verstikking of uitdroging. De honden en katten die wel op hun eindbestemming aankomen, moeten angstig toekijken hoe hun soortgenoten worden gedood - totdat zij zelf aan de beurt zijn.

VIER VOETERS wil een einde maken aan deze horror! Wij werken samen met lokale autoriteiten en organisaties om deze gruwelijke handel aan te pakken. En met jouw donaties kunnen wij regelmatig honden en katten redden van een afschuwelijke dood. De geredde dieren brengen wij naar partnerorganisaties, waar ze intensieve zorg krijgen totdat een liefdevol thuis vinden.


Doneer nu: jouw donatie maakt het verschil tussen leven en een gruwelijke dood! Een maandelijkse gift zorgt ervoor dat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst deze dieren kunnen blijven redden én verzorgen.

Doneer nu en red het leven van duizenden honden en katten:

Loading...