Help zwerfdieren als Sor en Veronica

Doodsbang en moederziel alleen. Elke dag moeten vechten tegen dodelijke ziektes – en zelfs voor hun volgende maaltje. Dit lot treft ieder jaar duizenden zwerfdieren. Ons VIER VOETERS team gaat de straat op en biedt medische zorg, bevrijdt ze van parasieten en geeft ze te eten. Word donateur en help mee.  

Hond Sor vocht tegen dodelijke parasieten, die zich verstopten in de klitten van zijn vacht. Zijn vel was aangetast, hijzelf zichtbaar uitgeput. Of hond Veronica, die we vel over been aantroffen. Ze was sterk ondervoed en aan het einde van haar krachten.

Helaas zijn Sor en Veronica geen uitzonderingen. Hun lot treft duizenden zwerfdieren, wereldwijd. Maar hulp is mogelijk. Met een kleine donatie per maand, draag je bij aan medische zorg, vaccinaties, en sterilisaties en castraties die zó nodig zijn voor deze zwervers. Naast directe hulp, helpen we zwerfdieren dus op een duurzame manier, door ook de populatie op een humane wijze te verminderen.  

Voor Sor en Veronica kwam de hulp van VIER VOETERS net op tijd. Zij werden gered. Maar er zijn nog zoveel andere zwerfdieren die jouw hulp nodig hebben.  

Bevrijd ze van pijn en ellende. Zonder jouw hulp zijn ze reddeloos verloren.  

Red zwerfdieren


Laat zwerfdieren geen dag langer aan hun lot over – doneer nu en geef deze dieren eten, medische zorg en de liefde die ze verdienen. 

Loading...