Help zwerfdieren in nood

Help zwerfdieren in Oost-Europa

Zwerfdieren in Oost-Europese landen als Bulgarije, Roemenië, Moldavië en Oekraïne hebben het zwaar te verduren. Vaak kijkt niemand naar ze om. Ze moeten zien te overleven in weer en wind en hebben te kampen met honger, ziektes en verwondingen. Het gebeurt vaak dat ze worden mishandeld of aangereden en daarna zwaargewond aan hun lot worden overgelaten.

Geen enkele kat of hond kiest er zelf voor om op straat te gaan zwerven. Wij helpen zwerfdieren door ze te castreren en vaccineren, en verlenen medische zorg als dat nodig is. Zo wordt de zwerfdierenpopulatie op diervriendelijke én duurzame wijze verkleind. Als het kan, proberen we ook een liefdevol thuis voor ze te vinden. 

Jouw donatie helpt onder andere bij:

  • Het bieden van medische zorg aan zwerfdieren die ziek of gewond zijn.
  • Het opzetten van grootschalige castratieprojecten om de zwerfdierenpopulatie op een duurzame en diervriendelijke manier te verkleinen.
  • Het vaccineren van zwerfdieren om ze te beschermen tegen dodelijke ziekten, zoals hondsdolheid.
  • Het draaiende houden van onze Bankya-kliniek in Bulgarije, onze mobiele klinieken en onze partnerklinieken om zoveel mogelijk zwerfdieren te helpen.
  • Het verbeteren van de omstandigheden in lokale asielen, zodat meer dieren kans maken op een liefdevol thuis. 

Samen redden we dierenlevens
Met jouw steun voorkomen we dat zwerfdieren sterven door gebrek aan zorg en het moeilijke leven dat ze leiden.

Help je mee? Samen helpen we deze hulpeloze zwervers.
Ieder dier telt!


Geef nu en red een zwerfdier in nood


Met jouw donatie help je VIER VOETERS om zwerfdieren in Oost-Europa te redden van een vreselijk lot. Namens de dieren, bedankt! 

Loading...