Help zwerfdieren in nood

Help zwerfdieren in Oost-Europa

Zwerfdieren in Oost-Europese landen als Bulgarije, Roemenië en Oekraïne hebben het zwaar te verduren. Vaak kijkt niemand naar hen om. Ze moeten zien te overleven in weer en wind en hebben te kampen met honger, ziektes en verwondingen. Niet zelden worden ze mishandeld of aangereden en vervolgens zwaargewond aan hun lot overgelaten.

Geen enkele kat of hond kiest er zelf voor om op straat te gaan zwerven. Wij verzorgen, castreren en vaccineren zwerfdieren, en wanneer nodig geven wij ze medische zorg. Zo wordt de zwerfdierenpopulatie op diervriendelijke én duurzame wijze verkleind. Waar mogelijk proberen we nieuwe baasjes te zoeken.

Jouw donatie helpt onder andere bij:

- Hulp voor de zwerfdierpopulatie in Oekraïne in de vorm van speciaal krachtvoer, medische zorg en castraties.

- Het zwerfdieren voedingsprogramma in Bulgarije, waarmee we zo'n 1.000 dieren kunnen redden.

- Het opzetten van een castratie, vaccinatie en reddingsoperatie in Moldavië.

In veel landen heerst helaas nog altijd de overtuiging dat het massaal doden van de dieren de beste manier is om een groeiende zwerfdierenpopulatie onder controle te krijgen.

Door samen te werken met de lokale gemeenschap en de overheid, voorkomen we dat de dieren gedood worden. Maar we hebben jouw hulp keihard nodig! Samen kunnen we de zwerfdieren van de dood behoeden.

Help je mee? Samen redden we deze hulpeloze zwervers. Elk dier telt! 

Geef en red een zwerfdier in nood


Met jouw donatie help je VIER VOETERS om zwerfdieren in Oost-Europa te redden van een vreselijk lot. Namens de dieren, alvast bedankt!

Loading...