Help zwerfdieren in nood

Help zwerfdieren in nood

Geen enkele kat of hond kiest er zelf voor om op straat te gaan zwerven. Elk jaar belanden miljoenen dieren op straat. Hongerig en ziek lopen ze ook nog het risico om vergiftigd, gewurgd, doodgeslagen of zelfs levend verbrand te worden.

In veel landen heerst helaas nog altijd de overtuiging dat het massaal doden van de dieren de beste manier is om een groeiende zwerfdierenpopulatie onder controle te krijgen.

Wij zorgen voor de uitgehongerde, zieken en gewonde dieren

Ernstig zieke, gewonde of verzwakte dieren krijgen medische verzorging en voeding. Waar mogelijk proberen we nieuwe baasjes te zoeken voor de zwerfhonden. Om het aantal dieren te beperken castreren we de dieren. Ze krijgen vaccinaties en voedsel en we zorgen dat mensen training in dierenverzorging krijgen. Daarbij betrekken we de lokale gemeenschap en de overheid. Zo voorkomen we dat de dieren gedood worden.

Zo behoedt jouw donatie zwerfdieren voor de dood:
  • 15 euro voor krachtvoer, waarmee we honden van een hongerdood redden.
  • 30 euro voor medische zorg die dieren beschermt tegen dodelijke ziekten
  • 50 euro draagt bij aan individuele hulp, om ieder dier de zorg te geven die hij zo nodig heeft. Bijvoorbeeld aan een hondenrolstoel!

Help je mee? Samen redden we deze hulpeloze zwervers!

Elk dier telt!

Geef en red een zwerfdier


Geef een zwerfdier het mooiste cadeau dat mogelijk is! Een tweede kans. Doneer en help een dier in nood aan voedsel en medische zorg.

Loading...