Noodhulp voor Oekraïne

Noodhulp voor gewonde dieren na verwoestende aardbeving

De verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië hebben onwaarschijnlijk veel slachtoffers gemaakt. Als een ramp toeslaat, gebeurt dat razendsnel. We leven intens mee met iedereen in de getroffen regio: mens én dier. Dieren worden vaak over het hoofd gezien in rampenplannen. Wij kunnen de dieren niet aan hun lot overlaten en willen ze helpen. 

Wij zijn ter plaatse.

Ons noodhulpteam is naar het aardbevingsgebied gereisd om voedsel voor dieren te verspreiden en gewonde dieren. Niet alleen honden en katten worden geholpen, maar ook talloze schapen, koeien en geiten.  

In Turkije heeft ons team, aangevoerd door Dr. Amir Khalil, talloze dieren voorzien van hoognodig voedsel en medische zorg. Daarna reisden Amir en zijn team door naar Syrië. Wij zijn de enige internationale dierenwelzijnsorganistie die de dieren in Syrië te hulp schiet.  

Samen met onze partnerorganisaties werken we onvermoeibaar door om dieren uit het puin te halen, eerste hulp te verlenen en voedsel te verspreiden. Ondertussen hebben we al tientallen tonnen voer naar Turkije en Syrië gebracht.

 Samen hebben we al duizenden dieren kunnen helpen.   

VIER VOETERS is al bijna tien jaar actief in gebieden die door natuurrampen zijn getroffen. Al vanaf het moment dat de oorlog uitbrak, waren we er voor dieren in Oekraïne. Toen een vulkaan op de Filipijnen uitbarstte, verleenden we noodhulp aan dieren. We waren ter plaatse voor de dieren nadat de cycloon Fani, India had getroffen. Na de explosie in Beiroet, Libanon, behandelden we talloze gewonde dieren. En we spoedden ons naar de eilanden rond Lombok, Indonesië, nadat ze door aardbevingen waren getroffen.   

Onze hulp en ondersteuning voor de dieren in Turkije en Syrië is onmisbaar. Maar dit kunnen we niet alleen. Mogen we op jouw hulp rekenen? 

  •     € 20 geeft een week lang melk aan een nest puppy's of kittens die 
        door de aardbeving hun moeder zijn kwijtgeraakt.

  •     € 40 helpt een grote hond die door de aardbeving geen thuis meer 
        heeft een week lang aan voedsel.
  • € 70 helpt een gezelschapsdier een week lang aan tijdelijke noodhuisvesting in het aardbevingsgebied.

Doneer nu en help dieren na deze ramp!  


Help duizenden getroffen dieren


Ons team en onze partnerorganisatie hebben duizenden dieren uit het aardbevingsgebied gered. Maar nog zoveel meer dieren hebben onze hulp nodig. Doneer nu en red dieren in Turkije en Syrië!

Loading...