Geef uitgehongerde dieren uit Soedan een toekomst!

 


UPDATE: Door de steun van donateurs zoals jij zijn er inmiddels meer dan 40 dieren gered uit de conflictzone. Het was een complexe missie vol risico voor ons team en de dieren. De dieren zijn nu veilig, maar hebben acute zorg en voeding nodig. Help jij mee?

----------------------------------------------------------------------

Een grote groep leeuwen, hyena's en andere wilde katten dreigt te verhongeren. Er is geen voedsel, water of elektriciteit. Als we ze niet snel helpen, zullen de dieren sterven.

Door de humanitaire crisis in Soedan zijn 5,5 miljoen mensen op de vlucht geslagen, maar de dieren in het Sudan Animal Rescue Centre in Al Bageir zijn achtergelaten.

Vanwege onze ruime ervaring met het redden van dieren in oorlogs- en conflictgebieden, werden wij gevraagd de dieren in veiligheid te brengen. Dit kunnen we alleen met jouw steun.

Tot de redding vergoeden wij alle kosten voor het in leven houden van de dieren. Maar de tijd tikt, en we hebben dringend hulp nodig voor deze uitdagende missie. Wij laten de dieren niet in de steek!

Op dit moment is het van het allergrootste belang dat we ze uit het conflictgebied halen en in veiligheid brengen. Help alsjeblieft mee deze dieren te evacueren voordat het te laat is!

Noodsituatie in Soedan

VIER VOETERS heeft meer dan 40 uitgehongerde dieren gered uit een conflictzone in Soedan, zij hebben acute zorg nodig. Doneer om deze dieren een toekomst te geven:
Loading...