Help geredde beren herstellen bij BERENWOUD Arbesbach

In de Oostenrijke natuur ligt BERENWOUD Arbesbach: een VIER VOETERS opvang voor geredde beren. Een plek waar beren opgevangen worden om, vaak na jarenlang misbruik, een waardig berenleven te leiden.

Helaas leven nog altijd veel beren in vreselijke omstandigheden. Ze worden uitgebuit als vechtberen, dansberen of gehouden als toeristische trekpleisters. Ook in Europa is dit voor veel beren de trieste realiteit.  

VIER VOETERS redt beren en biedt ze een nieuwe kans in een van onze opvanglocaties. Een van die plekken is BERENWOUD Arbesbach. In de 2,4 hectare die de opvang beslaat is ruimte genoeg om te struinen en te rennen, te zwemmen en te badderen. Maar er zijn ook genoeg plekjes waar de beren zich kunnen verstoppen, holen kunnen graven en hun winterrust kunnen houden. 

 In onze opvang werken gespecialiseerde verzorgers die de beren weer in contact brengen met hun natuurlijke instinct, door iedere beer individuele zorg te geven. 

BERENWOUD Arbesbach is open voor bezoek. Bezoekers kunnen de beren in hun natuurlijke omgeving zien tijdens een wandeling door het bos en leren meer over deze fascinerende dieren.

Steun BERENWOUD Arbesbach met een maandelijkse bijdrage en help bij de redding, opvang en verzorging van mishandelde beren.

Steun de beren in BERENWOUD Arbesbach


Met jouw donatie help je de geredde beren in BERENWOUD Ardesbach weer echt beer te zijn. Ook namens de beren, bedankt voor je steun!

Loading...