Help geredde beren herstellen bij BERENWOUD Domazhyr

We zijn zeer bezorgd over de huidige crisis in Oekraïne en volgen de ontwikkelingen op de voet. Onze gedachten gaan uit naar iedereen in de regio - zowel mensen als dieren.
We blijven in contact met onze collega's in het land en leven mee met hun families. Hun gezondheid en veiligheid zijn voor ons van het grootste belang.

Onze collega's van het zwerfdierenteam en BERENWOUD Domazhyr zijn veilig en de 34 beren in ons opvangcentrum maken het naar omstandigheden goed. We blijven ze natuurlijk de best mogelijke zorg geven en houden iedereen op de hoogte van de stand van zaken.

***
In het westen van Oekraïne ligt BERENWOUD Domazhyr: een VIER VOETERS opvang voor geredde beren. Dit is het thuis voor beren die als toeristisch vermaak hebben gediend of misbruikt zijn als vechtbeer. 

Helaas leven nog altijd veel beren in vreselijke omstandigheden. Ze worden uitgebuit als vechtberen, dansberen of gehouden als toeristische trekpleisters. Ook in Europa is dit voor veel beren de trieste realiteit. 

VIER VOETERS redt beren en biedt ze een nieuwe kans in een van onze opvanglocaties. Een van die plekken is BERENWOUD Domazhyr. Momenteel zitten er maar liefst 34 beren in deze opvang! In dit BERENWOUD krijgen zij de juiste zorg en alle tijd om te herstellen. Hier kunnen ze de rest van hun leven weer beer zijn! 

Steun BERENWOUD Domazhyr met een maandelijkse bijdrage en help bij de redding, opvang en verzorging van mishandelde beren.

Steun de beren in BERENWOUD Domazhyr


Met jouw donatie help je de geredde beren in BERENWOUD Domazhyr weer echt beer te zijn. Ook namens de beren, bedankt voor je steun!

Loading...