Help geredde beren herstellen bij BERENWOUD Müritz

In Duitsland ligt BERENWOUD Müritz, een VIER VOETERS opvang voor beren die uit erbarmelijke omstandigheden zijn gered. Deze opvang biedt een nieuw thuis dat aan hun natuurlijke behoeften voldoet. 

Helaas leven nog altijd veel beren in vreselijke omstandigheden. Ze worden uitgebuit als vechtberen, dansberen of gehouden als toeristische trekpleisters. Ook in Europa is dit voor veel beren de trieste realiteit.  

VIER VOETERS redt beren en biedt ze een nieuwe kans in een van onze opvanglocaties. Een van die plekken is BERENWOUD Müritz, van maar liefst 16 hectare groot. Ruimte genoeg om te struinen en te rennen, te zwemmen en te badderen. Maar er zijn ook genoeg plekjes waar de beren zich kunnen verstoppen, holen kunnen graven en hun winterrust kunnen houden. 

BERENWOUD Müritz ook open voor bezoek. Bezoekers kunnen de beren in hun natuurlijke omgeving zien tijdens een wandeling door het bos en leren op diverse informatiepunten meer over deze fascinerende dieren. De beren in Müritz zijn bij een bezoek echter niet altijd te zien. In tegenstelling tot dierentuinen, hebben de beren in ons BERENWOUD de vrijheid om in het zicht van de bezoeker te lopen, of zich te verschuilen.

Steun BERENWOUD Müritz met een bijdrage per maand en bij de redding, opvang en verzorging van mishandelde beren.

Steun de beren in BERENWOUD MüritzMet jouw donatie help je de geredde beren in BERENWOUD Müritz weer echt beer te zijn. Ook namens de beren, bedankt voor je steun!

Loading...