Help geredde beren herstellen bij BERENWOUD Ninh Binh

In Vietnam is de productie van berengal en het verhandelen van berenproducten verboden. Toch vinden er nog verschrikkelijk praktijken plaats en gaat het aftappen van gal en verhandelen gewoon door. VIER VOETERS zet zich in tegen de brute mishandeling van deze beren.

Er leven nog steeds 327 beren op ongeveer 105 galbeerboerderijen. Dit zijn voornamelijk zwarte beren. De dieren lijden in metalen kooien, zijn uitgedroogd en krijgen bijna niet te eten. Wij redden zo veel mogelijk van deze beren en brengen ze over naar ons BERENPARK Ninh Binh. De overheid treedt harder op en werkt met ons samen om de beren op te vangen. In ons berenpark leven de dieren in een veilige omgeving en krijgen de dieren de beste zorg.

Wat doet BERENWOUD Ninh Binh?

Het park wordt uitgebreid om meer beren te redden in de toekomst. Zo bieden wij:

  • een natuurrijke leefomgeving voor herstel
  • de juiste zorg voor kwetsbare beren  
  • voeding om aan te sterken en gezond te leven
Uitbreiding reservaat

VIER VOETERS werkt nauw samen met de Vietnamese autoriteiten. De beren in het berenwoud zijn in beslag genomen, gered of vrijwillig overhandigd. We willen het reservaat uitbreiden om nog meer beren in Vietnam te redden van misbruik en mishandeling. 

Alleen met jouw steun kunnen we het park uitbreiden en de mishandelde beren de juiste zorg geven. Help jij mee nog meer beren te redden?

Doneer aan BERENWOUD Ninh Binh

Loading...