Help grote katachtigen herstellen bij FELIDA

Veel van de leeuwen en tijgers die we redden komen uit vreselijke omstandigheden. Dit heeft vaak grote consequenties voor de gezondheid van deze dieren. FELIDA Grote-katachtigen-opvang, de VIER VOETERS opvanglocatie in Friesland, is gespecialiseerd in de zorg voor zieke en getraumatiseerde grote katachtigen. Hier krijgen zij de intensieve zorg die ze nodig hebben om te herstellen van hun trauma’s. 

De tijgers en leeuwen die we redden zijn vaak afkomstig van circussen, noodlijdende dierentuinen en privé-bezit.  Vaak hebben zij flinke problemen: mentaal én fysiek. In Nijeberkoop, Friesland kunnen zij herstellen van hun ellendige verleden. Met de beste specialistische zorg proberen we de dieren bij FELIDA zo gezond mogelijk te maken en te houden.  

Een deel van de dieren herstelt goed genoeg, om te kunnen verhuizen naar ons reservaat LIONSROCK in Zuid-Afrika. Voor sommige FELIDA-dieren is deze toekomst helaas niet mogelijk. Als gevolg van jarenlange gevangenschap, slechte voeding en gebrek aan medische zorg hebben ze altijd intensieve zorg nodig en zouden ze het leven in LIONSROCK niet aan kunnen. Zij mogen hun leven zo onbezorgd mogelijk leiden in Nederland, waar we hun bestaan aangenaam maken met fijne verblijven, genoeg afleiding en natuurlijk de zorg en voeding die ze nodig hebben.  

Met jouw donatie help je grote katachtigen aan de specialistische zorg die ze nodig hebben. Samen kunnen we deze dieren een fijn leven bieden in een gespecialiseerde en veilige omgeving! 

Steun de dieren in FELIDA


Met jouw donatie help je de grote katachtigen in FELIDA bij hun nieuwe leven. Samen kunnen we mishandelde leeuwen en tijgers de zorg geven die ze zo hard nodig hebben!

Loading...