Help geredde dieren te herstellen bij TIERART

In Duitsland vind je TIERART, een groot VIER VOETERS opvangcentrum voor de opvang van allerlei wilde dieren. Het geldt als noodopvang voor een verscheidenheid aan dieren, waaronder grote katachtigen als leeuwen en tijgers. Maar ook voor kleinere wilde dieren. Poema's, vossen, wasberen, eekhoorns en meer.

Als noodopvang is TIERART onmisbaar voor veel dieren die acute zorg nodig hebben. Het reservaat is ruim 14 hectare groot. De buitenverblijven zijn gebouwd naar de natuurlijke leefomgeving van de dieren. Bomen en klimtoestellen geven de dieren verrijking zodat zij hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen.

Daarin is ruimte voor 4 grote katachtigen , die kunnen herstellen bij TIERART voordat ze hun thuis vinden in een van VIER VOETERS’ grotere opvanglocaties.

Maar ook voor kleinere wilde dieren heeft TIERART rehabilitatieprogramma's. Elk jaar worden er op deze manier ruim 80 dieren terug in het wild losgelaten !

Doneer zodat deze dieren een zorgeloos leven kunnen leiden bij TIERART!


Steun de dieren bij TIERART


Met jouw donatie help je de geredde dieren in TIERART bij hun herstel. Zo kunnen we ze helpen aan een tweede kans in het leven!   

Loading...